Atapro Film Fotoğraf Prodüksiyon

galeri
galeri
galeri
galeri
galeri

Firma Hakkında

Sektor : Basın Yayın , Fotoğrafçılar
Firma Hakkında
Atapro Studio olarak uzun yıllardır en özel anların ve en güzel yaşanmışlıkların şahitliğini yapıyor ve buna hala aynı hevesimizle devam ediyoruz. Bulunduğumuz konum itibariyle Silivri fotoğraf stüdyoları arasında yer alıyor, İstanbul çapında geniş bir kitleye hitap ediyoruz. Mesleğimizi severek icra ediyor ve tutkunu olduğumuz fotoğrafı bir sanat olarak görmeye de devam ediyoruz. Genç, dinamik ve aynı zamanda tecrübeli bir ekip olarak kendimizi sürekli geliştirmeye ve hep daha fazlasını sunmak için dünya trendlerini takip etmeye özen gösteriyoruz.

Film, fotoğraf ve prodüksiyon olarak 3’e ayırabileceğimiz bir iş alanına sahibiz. Elbette ki tüm bunları özel günlerle bağlantılı olarak yürütüyoruz. Başta düğün ve kına geceleri olmak üzere nikah törenleri ile söz ve nişan merasimleri gibi çiftleri içeren organizasyon ve kutlamaların tamamı için çalışıyoruz. Ayrıca Reklam, Tanıtım Belgesel Videoları hazırlıyor senaryo ve seslendirmelerini tam profesyonel olarak yapabiliyoruz. Vizyon sahibi bakış açımız, hem sağlam fotoğraf gözümüz, hem de son teknoloji kaliteli ekipmanımız, dinamik ekbimiz sayesinde işlerimizi başarıyla yürütüyoruz.

Genel itibariyle Atapro Studio olarak Prodüksiyon alanında tüm isteklerinizi tek bir merkezden gerçekleştiriyoruz.
Silivri düğün fotoğrafçısı arayışınıza bir son vermek isterseniz Atapro Studio olarak bize telefon numaralarımızdan ulaşabilirsiniz.

Firma Bilgileri

  • AdresSüleyman Özer Sokak Topçuoğlu İş merkezi Kat 1 Silivri / Piri Mehmet Paşa Mah
  • Telefon2127280059
Paylaş