ÖZVARNALI SİGORTA

galeri
galeri

Firma Hakkında

Sektor : Sigorta Acentaları
Firma Hakkında
HAKKIMIZDA
2008 yılından bu yana gösterdiğimiz sigortacılık faaliyetini, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Sigortacılık Genel Müdürlüğü tarafından hayat ve hayat dışı sigorta konusunda verilen kuruluş izni, levha kaydı ve sigortacılık ruhsatı ile 2014 yılında Elif Özvarnalı Özvarnalı Sigorta Aracılık Hizmetlerini kurarak, sigortacılık faaliyetimizi devam ettirmekteyiz.
04.02.2016 tarihinden itibaren de sigortacılığın tüm branşlarında, yurt içi ve yurt dışında, dünyanın en büyük ve en güçlü sermayesine sahip sigorta şirketlerinin başında gelen Axa Sigorta’nın yetkili acenteliğini yapmaktayız.
Bilgi ve deneyimle fark yaratıyoruz, avantaj sağlıyoruz!
Geniş ürün ve hizmet yelpazesi, alternatif çözümler ile, Özvarnalı Sigorta kurumsal ve bireysel müşterilerine elementer,sağlık sigortaları ve bireysel emeklilik branşlarında en kaliteli hizmeti sunmaktadır.
Profesyonel hizmet anlayışı çerçevesinde faaliyetlerini sürdüren ve çalıştığı sigorta şirketleriyle sağlam ilişkiler kuran şirketimiz; kaliteli, hızlı ve uygun fiyatlı hizmet anlayışı ile standart çözümler sunmak yerine, müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda geliştirilen en uygun alternatifleri sunarak farklılığını ortaya koymaktadır.

GOLD FİRMA

Firma Bilgileri

Firmaya Mail Gönder

Paylaş